Klimatexperimentet film released (in Swedish)

Climate Impacts Research Centre scientists Ellen Dorrepaal and Keith Larson feature in a new film project about climate by Swedish artists Bigert & Bergström. The following description is in Swedish...

aasdasd.jpg

En film av och med konstnärsduon Bigert & Bergström. En konstnärsfilm om de brännande aktuella klimatförändringarna, mot en bakgrund av duons konstinstallationer där väder och vind på ett tidigt stadium fick ersätta färg och lera. Klimatexperimentet utspelas under det intensiva året 2017 där vi får följa Bigert & Bergströms olika projekt och aktiviteter i tolv månadskapitel. Forskningsresor, stora utställningsprojekt och invigningar av offentliga konstverk korsklipps med intervjuer där B&B möter journalister, miljöhistoriker och klimatforskare.

Watch on SVTPlay.se